Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Masterstudenterna vid Malmö Opera på turné

Butterfly, opera, musikdramatik-sång
Foto: Malin Arnesson

Masterprogrammet i Musikdramatik-Sång vid Musikhögskolan i Malmö ges i samarbete med Malmö Opera – ett nära samarbete som idag saknar motsvarighet i Sverige.

Den tvååriga operautbildningen knyter an till den utbildningstradition som återfinns på de internationella operahusen, där operastudios och elevprogram är en integrerad del av verksamheten. 

Mezzosopranen Line Juul Andersen och tenoren Torstein Fosmo går sitt sista år vid utbildningen och gör sina praktikroller i Malmö Operas uppsättning av Puccinis Butterfly, Line som Suzuki  och Torstein som Pinkerton. Just nu pågår uppladdningen inför lördagens premiär, och därefter spelas föreställningen på flera skånska orter.


Butterfly, Giaccomo Puccini | Malmö Opera
Datum 9 sep - 3 dec 2017
Turnéplahttp://www.malmoopera.se/butterfly#turneplan