Sång i skolan – resultat från en nationell enkät om aktuell sångrepertoar i grundskolan

Musikpedagogiska dagar i Malmö 30–31 oktober 2017
Seminarium med DAVID JOHNSON
Måndag 30 oktober 14.30–15.30

David Johnson är doktorand i Musikpedagogik på MHM sedan 2015. David har  en musiklärarutbildning med inriktning klassisk gitarr samt flera års erfarenhet av musikundervisning inom  grundskolan här i Malmö.

OM FÖRELÄSAREN

David Johnson

David Johnson berättar om sin forskning och kommer att  redovisa preliminära resultat från en nationell enkätstudie. David kartlägger vad vi sjunger med barn i grundskolan idag, hur vi sjunger och hur mycket. Vidare visar han hur våra sångvanor har förändrats från tidigare generationer.