Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ensembleledning i mindre grupper [FULLT!]

Valbart pass tisdag 27 oktober 2015 kl 10.30–15.00

undervisning

“Ensembleledning i mindre grupper" är en bok som tar upp de färdigheter i ledarskap som en ensembleledare behöver ha idag. En del handlar om gruppens utvecklingsfaser och vad man kan förvänta sig av deltagarna i de olika faserna. Konflikthantering och kommunikation är andra delar som boken berör. Stor vikt kommer att ligga på gruppens processer, men även de musikaliska delarna kommer att diskuteras.

Lärare: Leif Johansson

Sidansvarig:

Leif Johansson

Leif Johansson

Leif Johansson gick ut Musikhögskolan i Malmö 1985 och har undervisat på kulturskola, estetiska program och sedan 1992 vid Musikhögskolan i Malmö.
Här var han med och startade Rockutbildningen och var under 8 år kursledare för densamma. Leif har spelat i olika sammanhang, allt ifrån teatermusik till rockband. Han har undervisat i ensemble, elgitarr, elgitarrmetodik, ensemblemetodik och ämnesdidaktik och sedan 2014 även i Visuell produktion.