Alla får medalj | Inkonst

Konsert
Studerande från Musikhögskolan spelar en konsert på jazzklubben Bullret i Malmö.

Alla får medalj skapar magi med lekfyllda melodier, svängiga grooves och melankoliska klanger. De berättar anekdoter fyllda med allt från krossade drömmar och evig saknad, till att gå på promenad med en jobbig hund och måsar som snor mat.

Bandet är en sammansättning av sju kreativa musiker med olika musikaliska bakgrunder, som nu har slagits ihop till en blytung enhet, där alla influenser och impulser får ta sin rättmätiga plats och skapa musik som får läppar att le, tårar att rinna och hjärtan att bulta.

Iris Bergcrantz | sång
Johanna Jakobsson | altsaxofon