Det tredje örat: nya utmaningar och resultat, dag 1 | IAC, Malmö

inspelning

Konferens, 350-årsjubileum

Det tredje örat bjuder nu in till deltagande i ett tre dagar långt laboratorium, med ett utforskande perspektiv på musik och scenkonst idag. Välkommen att delta i presentationer, diskussioner och framföranden. Det är fri entré till hela arrangemanget.

Med syfte att närma sig hela bredden av konstnärlig kunskap och lärande i musik utspelar sig denna konferens i en praktiknära kontext där Inter Arts Center fungerar som ett kunskapsbyggande laboratorium. Innehållet tar form som konserter, installationer, föreläsningar och workshoppar med forskare och doktorander vid Musikhögskolan i Malmö.

With the aim of capturing the entire width of artistic knowledge and learning in music, this conference will take place in a practice-oriented context where the Inter Arts Center serves as a knowledge-building laboratory. The content takes shape in the form of concerts, installations, lectures and workshops with researchers and doctoral students at the Malmö Academy of Music.

PDF iconprogram.pdf

Länk till Inter Art Center