Det tredje örat: nya utmaningar och resultat /The Third Ear: New Challenges and Results | IAC, Malmö

inspelning

Konferens, 350-årsjubileum

The Third Ear: New Challenges and Results

Med syfte att närma sig hela bredden av konstnärlig kunskap och lärande i musik utspelar sig denna konferens i en praktiknära kontext där Inter Arts Center fungerar som ett kunskapsbyggande laboratorium. Innehållet tar form som konserter, installationer, föreläsningar och workshoppar med forskare och doktorander vid Musikhögskolan i Malmö.

With the aim of capturing the entire width of artistic knowledge and learning in music, this conference will take place in a practice-oriented context where the Inter Arts Center serves as a knowledge-building laboratory. The content takes shape in the form of concerts, installations, lectures and workshops with researchers and doctoral students at the Malmö Academy of Music.

Tid:
2017-09-21 09:30 till 17:00