Jubileumskonsert | Malmö Live Konserthus kl 20 | POP/ROCK "Prince!"

Prince

Konsert, 350-årsjubileum

350 minuters manifestation av Musikhögskolan i Malmö - Lunds universitet fyller 350 år!

Multiinstrumentalisten Prince slog igenom på 1980-talet och var väldigt produktiv genom hela sin karriär, från debuten 1978 släppte han över 30 album, däribland 1999 (1982) och Purple rain (1984), och skrev dessutom låtar till många andra
artister. Prince tilldelades en rad musikpriser och vann en Oscar 1985 för musiken till filmen Purple rain, i vilken han också spelade en av huvudrollerna. Hans artisteri och musik är förlaga till mycket som skapas idag. Sexton musiker från MHM pop/rock hyllar med denna konsert legenden Prince, som gick ur tiden 2016.

Band
Christoffer Karlsson | sång
Antonia Nordström, Mina Kågström och Anton Hemström | kör
Matias Långbacka och Joel Wååg | trumpet
Martin Sjöborg | trombon
Andreas Baro | altsaxofon
Andréas Ehmke | tenorsaxofon
Mattias Lind | barytonsaxofon
Joel Selsfors | keyboard
Ludvig Ros och Lucas Gullbing | elgitarr
Oliver Hultén | elbas
Malin Hilding | percussion
Dennis Svensson | trumset.

Carl-Axel Andersson | musikarrangemang och ledning

Fri entré. Kom gärna i god tid.

Tid:
2017-02-05 20:00