KONSERT | Malmö Chamber Music: Igor!

tonsättare
Konsert
Musikerstuderande från Musikhögskolan i Malmö under ledning av Håkan Hardenberger spelar upp i de mest skiftande konstellationer.

Tillsammans med rumänskfödde cimbalonspelaren George Mihalache får vi höra ett antal korta Stravinskijstycken. Ett av dem är Ragtime, med en klar koppling till Historien om en soldat som framförs i sin helhet på festivalens sista konsert på lördag!

Malmö Chamber Music Under fem dagar välkomnar Håkan Hardenberger, vår tids störste trumpetsolist, internationella och svenska stjärnartister till sin hemstad. Malmö Chamber Music erbjuder publiken storartade och spännande konsertupplevelser på högsta internationella nivå.

Den 19 – 23 september 2017 kan man lyssna till kammarmusik i världsklass på Palladium Malmö, Malmö Live Konserthus, i St Petri kyrka och hos Klubb Krinolin på restaurang Grand Öl & Mat.

Mer info: http://www.malmochambermusic.com/sv/program/igor/

Tid: