Söndagslive: Alla får medalj | Malmö Live

William Reis
Konsert
”Alla får medalj” skapar magi med lekfyllda melodier, svängiga grooves och melankoliska klanger. De berättar anekdoter fyllda med allt från krossade drömmar och evig saknad, till att gå på promenad med en jobbig hund och måsar som snor mat.

Frank William Reis skriver musiken och har hittat fem kreativa musiker med olika musikaliska bakgrunder. Nu har de slagits ihop till en blytung enhet, där alla influenser och impulser får ta sin rättmätiga plats och skapa musik som får läppar att le, tårar att rinna och hjärtan att bulta.

Iris Bergcrantz - sång, Ludvig Samuelsson - saxofon, Johan Lundberg - elgitarr, Marie Buch Hoyer - piano, Otto Johansson - bas, Frank William Reis - trummor

Tid:
2017-10-15 13:15 till 14:00