Nr. 5: Shut up ‘n‘ play!

Negotiating the Musical Work (Bok & CD)
DOCTORAL STUDIES AND RESEARCH IN FINE AND PERFORMING ARTS NO 5
Doktorsavhandlingar och postdoc-publikationer inom konstnärlig forskning i musik vid Musikhögskolan i Malmö, Konstnärliga fakulteten vid Lunds universitet.

Östersjö

Stefan Östersjö

Malmö 2008
396 sidor

ISSN 1653-8617

Pris:
200 kr (inkl moms)
188 kr (exkl moms) Statliga myndigheter betalar inte moms på 6%.
Portokostnad tillkommer.

reception [at] mhm.lu.se (BESTÄLL BOKEN INKL CD)

STEFAN ÖSTERSJÖ
is one of the most prominent soloists within new music in Sweden. Since his debut CD (Swedish Grammy in 1997) he has recorded extensively and toured Europe, the US and Asia. His special fields of interest are the interaction with electronics, and experimental work with different kinds of stringed instruments other than the classical guitar. As a solist he has cooperated wtih conductors such as Lothar Zagrosek, Pierre André Valade, Mario Venzago, Franck Ollu and Tuomas Ollila. He has published articles on contemporary music in many contexts and has lectured and given master classes in the US, China and Europe.

Denna bok är författarens doktorsavhandling i ämnet Konstnärlig forskning i musik.

Sidansvarig: