Gruppen för jämställdhet och likabehandling

jämgruppen
Nämnden arbetar med frågor om jämställdhet, likabehandling och mångfald inom Musikhögskolan i Malmö. Nämnden har ca 3 möten per termin.

Ledamöter
Camilla Jonasson (ordf)
Tommy Lindskog
Sara Engblom
Pär Moberg
Johan Pihleke
Mattias Hjorth
Dan Setthammar
Agnes Nordlander
Moa Widing
Matilda Westergren
Maria Becker-Gruvstedt
Karin Lindström

En enkät har genomförts under 2015 och analyserats. Utifrån resultatet har en handlingsplan för 2015/16 upprättats som löpande kommer att revideras.

I foajén på Musikhögskolan finns en förslagslåda där studenter och personal kan lägga tips på frågor att diskutera eller dela med sig av erfarenheter och problem inom området jämställdhet/likabehandling.

Den som är intresserad av mer information och/eller att arbeta med dessa frågor är välkommen att kontakta Camilla Jonasson, camilla.jonasson [at] mhm.lu.se.

Sidansvarig:

Camilla Jonassion