Masterkurser och forskarförberedande utbildning i musikpedagogik

För dig som vill vidare
Har du arbetat några år som musiklärare och är sugen på att fortbilda dig till magister- eller masternivån i musikpedagogik? Vill du läsa vidare på forskarförberedande nivå efter avslutad musiklärarutbildning? Vill du fördjupa dig i musiketnologi eller skolforskning och skolutveckling?

Forskning

Välkommen till Musikhögskolan i Malmö, där vi erbjuder kurser med olika inriktningar: Forskarförberedande paket, 30hp, musiketnologiskt paket, 30 hp, och skolutvecklings- skolforskningspaketet, 30 hp. Du har också möjlighet att kombinera fritt ur kursutbudet med kurser om 7,5 högskolepoäng vardera. Vi har lagt upp undervisningen så att det ska vara möjligt att kombinera arbete och studier och schemapositionen är onsdagseftermiddagar.

För ytterligare information om examensbeskrivning, se hemsidan för master i musikpedagogik

Sidansvarig:

Eva Saether