Boksläpp för två böcker i musikpedagogik

Musikhögskolan firar utgivningen av två böcker vid musikpedagogiska forskningsavdelningen och bjuder därför på tårta och lunchseminarium. Välkommen till X243, tisdag 6 november 12.00–13.00. Ta med din lunch – vi bjuder på boktårta och kaffe samt inspirationsföreläsningar kring innehållet i de två böckerna:
boktitel

1. Confluence. Perspectives from an intercultural music exchange in Nepal. (David Johnson, ed.) Med bidrag av David Johnson, Eva Sæther m fl.

2. Traditional Musics in the Modern World: Transmission, Evolution, and Challenges. (Bo-Wah Leung, ed.). Med bidrag av Anna Houmann, Markus Tullberg, m fl.

Varmt välkomna!