Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Brasskvintett ledsagar italienskt besök

Sergio Mattarella

Italiens President, Hans Majestät Sergio Mattarella, besöker Lunds universitet.

På torsdag kl.12.00 får Lunds universtitet besök av den italienske presidenten, Hans Majestät Sergio Mattarella, som ska hålla en föreläsning om framtida samarbeten mellan Sverige och Italien. Föreläsningen ska hållas i Auditoriet i Lunds unversitets huvudbyggnad och har namnet "Sweden, Italy, Europe: together for the future". En brasskvintett från Musikhögskolan i Malmö har fått äran att spela till detta evenemang, som kommer att äga rum i närvaro av våra kungligheter, Hans Majestät Carl XVI Gustaf och Hennes Majestät Drottning Silvia.

På grund av begränsade platser i Auditoriet är evenemanget redan fullbokad, men det finns möjlighet att streama det på Youtube här.

När: Torsdagen den 15/11 kl.12.00

Var: Auditorium, Lunds universitets huvudbyggnad, Paradisgatan 2, Lund

https://www.lu.se/event/lecture-by-his-excellency-sergio-mattarella-president-of-italy


Brasskvintetten:
Erik Ahlin och Ilari Pälli - trumpet

Jasmin Gomaa - valthorn

Matilda Gerhardsson - trombon

Christian Halvorsen - tuba