Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Det som ligger under huven hos musiker

Markus

DOKTORAND I FOKUS. Markus Tullberg är en av våra doktorander i musikpedagogik. Här berättar han om sin avhandling om relationen mellan musiker och deras instrument. Och kärleken till traversflöjten.

Markus Tullberg disputerar under slutet av 2020 med sitt projekt "Wind and wood, an exploration of musician/musical instrument relationships". Just nu kan du ta del av projektet i Forskarnas galleri i Musikhögskolans bibliotek.

"Jag försöker hitta en förklaringsmodell till den här relationen för att vidare kunna diskutera fenomenet musiker/musikinstrument på ett bredare plan /.../ jag hoppas och tror att mina resultat kan hjälpa musiker att få syn på saker som ligger under huven, som kan förändra och utmana deras sätt att spela på."

 

 

eng subtitles avaliable

Läs mer om projektet
This article in English