GONG spelar på Dunkers

Den framgångsrika slagverksensemblen GONG inleder en ny konsertserie på Dunkers Kulturhus.
GONG

Dunkers Kulturhus har en ny konsertserie under namnet "Sounds Like", som flyttar fokuset till nyare och modernare musik.

– Vi tar steget in i vår egen moderna tid och lämnar den klassiska musiken från 1700- och 1800-talen långt bakom oss, beskriver man sin nya satsning.

Inför konserten torsdagen den 13 september träffar vi en av ensemblemedlemmarna, Frans Klingfors, som också är student vid Musikhögskolan i Malmö.

– Vi har förberett ett stort och ösigt program, som det kommer att bli jättekul att få spela, avslutar Frans entusiastiskt.

Läs mer om konserten och biljetter här