Musikhögskolan i Malmö värd för EAS-konferensen, 15–18 maj, 2019

European Association for Music in Schools (EAS) årliga konferens kommer att äga rum i Malmö, med Musikhögskolan i Malmö som värd. Årets konferens är dessutom en regional konferens för International Society for Music Education (ISME). Konferensen drar årligen till sig ca 300 internationella deltagare dvs musiklärarutbildare, musiklärare, musiker, forskare, studenter och doktorander.
EAS-konferensen i Malmö 15–18 maj 2019

Förutom presentationer, workshops, keynotes, student- och doktorandforum, special focus groups mm är konferensen varje år fullspäckad med musik. Temat för konferensen är ”The School I’d Like” – Music Education meeting the needs of the children and young people today.

Se gärna konferensfilmen på Musikhögskolans Youtube-kanal.

Du är varmt välkommen att anmäla en presentation, poster, workshop, symposium mm som ligger i linje med det du brinner för i undervisning, utvecklingsarbete eller forskning. Deadline för att anmäla ett bidrag till konferensen är den 1/11. Du är också välkommen att delta i konferensen på olika sätt t ex genom att spela på konserter, genomföra aktiviteter eller att sprida information om konferensen.

Ta kontakt med konferensorganisatörerna via mail eas2019 [at] eas-music [dot] org.

Registreringen till att delta vid själva konferensen öppnar den 15/11 2018.

Följande länkar ger dig mer information:

Conference Website
Theme