Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny musikvideo med Trio Wolski

Trio Wolski

Trio Wolski har gjort stor succé på Musikhögskolan under sina konsertframträdanden läsåret 2016/2017 inför besökande elever från folkhögskolor och gymnasieskolans estetiska program.

http://www.mhm.lu.se/folk-och-varldsmusik

TRIO WOLSKI

Hanna Blomberg – violin
Petter Ferneman – accordeon
Kristian Wolski – cittern

Trio Wolski ligger på en mycket hög teknisk och konstnärlig nivå med ett välutvecklat samspel och deras konsertframträdanden med egenhändigt skrivna låtar, i folk- och världsmusikstil med färgstarka improvisationsinslag, fångar även den unga publikens uppmärksamhet och intresse.

De är alla tre studenter vid Musikhögskolan i Malmö och började spela tillsammans under studietiden här. Hanna och Kristian går på musikerutbildningen med klassisk respektive folk- och världsmusikinriktning och Petter går på Ämneslärarutbildningen med inriktning Blandad genre.

Här framför de låten Lantmannapolska, som komponerats och arrangerats av Petter Ferneman.

OVE TORSTENSSON
text

LEIF JOHANSSON
filmproduktion