Theophile Hartz ny oboelärare på MHM

Theophile Hartz jobbar sedan 2011 som solooboist på Malmö Opera och har jobbat som solooboist i Israel Philarmonic under säsongen 2017 – 2018. Han har studerat i Frankrike på Conservatoire National Superieur i Lyon och på Musikhoschule i Karlsruhe.
Bilden visar Theophile Hartz framför en svart vägg, inomhus
Theophile Hartz

Theophile Hartz har studerat i Frankrike på Conservatoire National Superieur i Lyon och på Musikhoschule i Karlsruhe. Han jobbar sedan 2011 som solooboist på Malmö Opera och har jobbat som solooboist i Israel Philarmonic under säsongen 2017 – 2018.

Han har spelat med flera ensembler och orkestrar såsom Copenhagen Opera, Copenhagen Philarmonic, Malmö Symfoniorkester, Helsinborg SymfoniOrkester, c/o kammarorkester Berlin, Basel Symphony Orchestra, Basel kammarorkester.