Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Unboxing the new Steinway

steinway

En ny flygel är en stor sak som genomsyrar hela vår konsertverksamhet.

Missing media item.

Så här såg det ut när vi fick vår nya konsertflygel levererad. Med vördnad lossades den stora Steinway D-flygeln ur en lastbil och placerades i Rosenbergssalen, sitt nya hem för många år framöver. Efter att emballage och transportskydd är borttagna är pianotekniker Linda Stråhle extra exalterad att välkomna flygeln och provspela och höra hur det låter ut i salen.

- En ny flygel är en stor sak som genomsyrar hela vår konsertverksamhet och jag är väldigt glad för den höga kvalitet som vi kan erbjuda våra pianister. Fyra års planeringsarbete ligger bakom den nya flygeln som är en donation från Crafoordska Stiftelsen och vi kan inte tacka nog för denna fina svarta pärla.