Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digital promovering av hedersdoktor Gary McPherson

Bilden visar ett porträtt av Gary McPherson under EAS konferensen, maj 2019 i Rosenbergssalen på Musikhögskolan i Malmö.
Gary McPherson under EAS konferensen 2019

Konstnärliga fakultetens utnämnda hedersdoktor 2021, musikprofessor Gary McPherson, installeras vid en digital ceremoni vid Lunds universitet den 28/5 kl 12.

McPherson utsågs till hedersdoktor under förra året för att uppmärksamma hans stora insats i det internationella musiklivet inom framför allt det musikpedagogiska fältet.

Länk till promoveringen 28/5