Saether Eva

• Eva Saether

• Brader Andy

Summary, in English

In Malmö Sweden, the percentage of school "dropouts" from year nine is 20%; this situation creates a challenge on many levels. In a multicultural city like Malmö, it poses questions about how segregation co-varies with school problems, and what political measures can be undertaken to address this. It also asks for pedagogic creativity - how do you motivate students who detest mainstream school and only associate it with dissappointments, dreariness and gloominess?

Avdelning/ar

• Musikhögskolan i Malmö

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie