Saether Eva

Eva Saether

Saether Eva

You don't really want to be that mixed : Insiders' voices from a multicultural classroom

• Eva Sæther

Summary, in English

What can a music teacher do in a school where half of the students belong to minority cultures? In music education research there are many reports on the important role music has in preventing social exclusion. These reports refer to music’s power to serve both as aim and means to build efficient learning environments in multicultural schools (see for example Bamford, 2006; Bauer, 2005; Beck, 1993, Bittman, Berk, Felten, Westengard & al, 2001; Dillon, 2006; Fiske, 2001; Hallam, 2001).

Avdelning/ar

• Lärare (Musikhögskolan)
  • Utbildningsvetenskap

Publiceringsår