Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kom igång med projektet

Musikpedagogiska dagar i Malmö 30–31 oktober 2017
Seminarium med BJÖRN ELMGREN
Måndag 30 oktober 14.30–15.30

Föreläsningen handlar om att tänka framåt och framförallt förverkliga sina projektdrömmar. Vilka hinder ska man undvika och vilka problem kan plötsligt dyka upp? Hur ska man presentera sin idé? Hur undviker man ”krypskyttarna”? Var och hur kan man söka medel för sina projekt?

Hur offensiv bör man vara? Vi får också tips om hur man lägger upp sitt projekt så att det flyter på smidigt? Hur får man omgivningen att samverka istället för motverka och vad menas egentligen med uppföljning.

OM FÖRELÄSAREN

Björn Elmgren

Björn Elmgren är konstnärlig ledare och grundare av Smålandsoperan. Han är egenföretagare i underhållnings-branschen med kontinuerliga uppdrag inom press och radio som krönikör och panelmedlem. Björn Elmgren har även skrivit, producerat och regisserat fem familjemusikaler för Teaterborgen och har andra kontinuerliga regiuppdrag. Sommaren 2017 spelade Björn med i Gunnebo sommarteaters uppsättning av Spanska flugan. Björn är anställd vid Musikhögskolan i Malmö som projektledare med ansvar för symfoniorkestern.