COME TOGETHER – introveckans konsert med läsårets nya studerande | Musikhögskolan

jazz
Konsert
Musikhögskolans nya studenter möts i en första projektvecka 26–30/8 för att lära känna vårt nya hus, vår personal och varandra samtidigt, som man musicerar tillsammans i spännande konstellationer över de musikaliska genregränserna.

För studenterna blir en vecka fylld med många nya intryck och ett slutresultat som överraskar alla, inkl de medverkande själva, vid fredagskvällens konsert, 30/8 kl 18.00. En färgsprakande föreställning utlovas med 120-talet nya studenter. Spännande musikaliska utflykter i världen och färgstarka rörelseformer utlovas!

Program:

• Rhythm n´Folk Ensemble