Konsert - Konstnärligt projekt | Musikhögskolan

Konstnärligt projekt
Konsert
En storslagen show och ljudbild utlovas

En kväll som bjuder på tre konstnärliga projekt av studenter från Blandade Genrer-linjen.
Först ut är Dianna Bennekov som spelar och sjunger sina egna låtar med band och kör. Musik med en personlig touch och ett brett spektrum av musikaliska influenser utlovas.

Efter det följer Linn Ivarsson som tolkar Celine Dion. Celine Dion har varit en stor inspiration för Linn, och är fortfarande idag en stor influens till hennes musicerande. Under denna kväll får ni ta del av en fantastisk ensemble, och en ljuvlig kör. Dessutom dyker en gäst upp.

Kvällen avslutas med Erik och Sanna som bjuder på symfonisk metal. Distade gitarrer, dubbelpedal, heroiska teman och inslag av klassisk musik, skapar en mix där vackert möter tungt.
En storslagen show och ljudbild utlovas!

Välkomna!

Tid: