Musikhögskolan i Malmö står som värd för internationella EAS-konferensen (Dag 4)

EAS-konferensen i Malmö 15–18 maj 2019
Konferens
European Association for Music in Schools (EAS) årliga konferens äger rum i Malmö 15–18 maj 2019.

Årets konferens är dessutom en regional konferens för International Society for Music Education (ISME). Konferensen drar årligen till sig ca 350 internationella deltagare dvs musiklärarutbildare, musiklärare, musiker, forskare, studenter och doktorander.

Förutom presentationer, workshops, keynotes, student- och doktorandforum, special focus groups mm är konferensen varje år fullspäckad med musik. Temat för konferensen är ”The School I’d Like” – Music Education meeting the needs of the children and young people today.

Tid:
2019-05-18 09:00 till 13:00