OH, LOVELY PEACE! BAROCKMUSIK I PINGST - HÄNRYCKNINGENS TID

Blossom
Konsert

Kyrkomusiker, sångare och instrumentalister från Musikhögskolan i Malmö och Sundsgårdens folkhögskola i ett samprojekt under ledning av Ann-Sofi Härstedt och Cecilia Kjelldén.

Musik av Händel, Purcell, Bach, Buxtehude och Caldara.

• Konserten erbjuds också i Tygelsö kyrka den 19/5 kl 17.00

Barockprojektet består av fyra konserter: två vårliga konserter för kyrkorummet med titeln” O lovely peace”. Delar av programmet framförs sedan på Dunkers kulturhus i det årliga samprojektet mellan Musikhögskolan i Malmö och Sundsgårdens folkhögskola. Slutligen får musik från projektet klinga fredagen den 25 maj kl. 15.00  då det  blir invigningskonsert för Sundsgårdens nya cembalo. Gabriella Sjögren, master student cembalo, framträder vid detta tillfälle även som solist.

Tid:
2018-05-18 19:00 till 20:00