Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Provet i Philipopolis

Konstnärligt utvecklingsarbete vid Musikhögskolan i Malmö
Den Högre Musiken del 1

Pär Moberg

Författare: Pär Moberg

Utgivningsår: 2015

ISBN 978-91-637-9551-0

Sidor: 209

Pris:
200 kr (inkl moms)
188 kr (exkl moms) Statliga myndigheter betalar inte moms på 6%.
Portokostnad tillkommer. 

BESTÄLL BOK

Introduktion
"Provet i Philipopolis" är första delen i bokserien "Den Högre Musiken". Alla personer och händelser i bokserien är uppdiktade, även om en del existerande personer har lånat sina namn och kanske också karaktärsdrag till personerna. Däremot finns alla platser på riktigt, och alla namn på instrument, musikaliska begrepp och så vidare är också hämtade ur verkligheten. Om det är något du inte förstår, är det därför bara att slå upp.

Alll musik som ingår i detta verk kommer så småningom att finnas inspelad att lyssna på. Både i etablerade kanaler för detta såsom Spotify och Itunes etc, och så småningom också direkt i anslutning till att du läser E-boken. I alla fall där det finns noter, så finns det också (eller kommer att finnas) musik att lyssna på. I de fall där det inte finns noter, så kommer det i stället att i texten stå Lyssna på musiken!

Om du vill bli meddelad när musiken finns tillgänglig, och få veta hur du kan få tillgång till den, så gilla Den Högre Musiken på Facebook!: www.facebook.com/denhogremusiken

Där kommer det också efterhand att komma upp information om hur du som gillar den här världen själv kan skriva texter som utspelar sig i den, hur du kan lägga upp egna inspelningar av min musik eller annan musik som du har skrivit med anknytning till denna värld, och så vidare.

Jag vill rikta ett särskilt tack till Musikhögskolan i Malmö där jag är anställd, genom vilka jag under en period haft möjlighet att jobba med denna bok som en del av min anställning, och som också bekostat trycket av första fysiska upplagan. Och till Lyuben Dossev, Temelko Ivanov, Elena Ivanova, Elka Nedeva, Milcho Vasilev och alla andra som bidragit till att göra mina resor till Bulgarien så lärorika och minnesvärda.

Modell på omslaget: Gabriella Zlatanova

PÄR MOBERG

Läs mer om författaren:
Pär Moberg, universitetsadjunkt i ensemble/folkmusik, musik och samhälle

Sidansvarig: