Improvisera – spela tillsammans med triokomp

En trycksak inkluderande 4 st CD-skivor

Improvisera

Författare: Dage Jonsson
Tryck: Malmö 2014
Musiken är inspelad av:
Lennar Gruvstedt, trummor  • Hans Andersson, bas  • Dage Jonsson, piano

ISBN 978-91-637-6661-9

Pris:
250 kr (inkl moms)
235 kr (exkl moms) Statliga myndigheter betalar inte moms på 6%.
Portokostnad tillkommer.

BESTÄLL BOK

Om boken
Improvisera är ett praktiskt improvisationsmaterial som är utformat så att det också kan användas rent gehörsmässigt, det vill säga helt utan att man behöver vara beroende av noter.

Därför finns allt notmaterial här i boken inspelat på CD-skivor. De tjugo låtarna med inspelat triokomp finns på CD 1 och CD 2 och alla notexempel, som till exempel förslag till tonförråd/skalor, noterade ackord och kompförslag finns inspelade på CD 3 och CD 4.

Det innebär att man kan välja att använda det här materialet helt på gehör eller som en kombination av gehörs- och notspel i olika undervisningssammanhang eller på egen hand, utan lärare.

Vi som spelar på skivorna är Lennart Gruvstedt (trummor), Hans Andersson (bas) och jag själv, Dage Jonsson (piano). Vi har alla tre mångårig erfarenhet som professionella musiker och som lärare bland annat vid Musikhögskolan i Malmö.

Malmö 2014

Dage Jonsson