Swedish Baroque Festival in Malmö

AUGUST 16–22, 1992
The Malmö Academy of Music is proud to offer this exciting sampler of hightlights from the SWEDISH BAROQUE FESTIVAL of 1992, one of Sweden’s most important recurring musical events.

Musikhögskolan CD

Utgivningsår: 1993

CD:n kan kostnadsfritt beställas från Musikhögskolan i Malmö.

reception [at] mhm [dot] lu [dot] se (BESTÄLL CD)

FOREWORDS
The music of the Baroque Era encompasses one hundred and fifty years of bursting passion, playful dance, spirited entertainment and works of advanced polyphonic structure – everything from Monteverdi’s dramatic narrative operas and madrigals at the beginning of the 17th century to the great mid-18th century masterworks by Bach, Händel and Vivaldi.

The Swedish Baroque Festival is organized by the Malmö Academy of Music, in cooperation with the City of Malmö, music foundation Musik i Skåne and the Swedish Broadcasting Corporation in Malmö.

The festival is produced with support from Crafoordska Stiftelsen, Kulturrådet and Lund University.

Sidansvarig: