Reseberättelse från Rio de Janeiro, Brasilien | Musikteori

Här följer en reseberättelse, som handlar om de tre veckor Håkan Andersson och Lena Ekman Frisk fick tillbringa med arbete vid Escola de Musica, en musikhögskola i Rio de Janeiro, Brasilien våren 2019. Resan var en del av utbytessamarbetet mellan musikhögskolorna i Malmö och Rio de Janeiro, finansierat av Linnaeus-Palme Foundation.

Rio de Janeiro, Brasilien

– Idag vandrades det återigen hela vägen upp till Sockertoppen. Denna gång åkte vi även upp! Jag som lider av tämligen stor höjdskräck fick verkligen bita ihop under turen med den något gungiga Cable Car, som skulle ta oss upp mot toppen. Efter hand släppte nervositeten och när jag väl va uppe på berget var det en ren njutning! Man ser absolut allt härifrån, Copaca-bana, Flamengo, inrikesflygplatsen, Atlanten you name it!! Otrolig utsikt!

Läs hela rapporten (pdf-dokument)

HÅKAN ANDERSSON

Sidansvarig: