Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Servicefunktioner

Musikhögskolans gemensamma enheter består av enheterna

• Bibliotek
• Ekonomi/Personal/Schema
• Information/Konserter
• Internationellt/Stipendier
• Service/Teknik/IT/Piano

Här kan du som är student eller lärare se en film om de stödfunktioner som finns vid Musikhögskolans gemensamma enheter.

Kontakt

Birgit Jakobsson
Birgit Jakobsson
Administrativ chef
Gemensamma enheter
birgit [dot] jakobsson [at] mhm [dot] lu [dot] se
+46 40 32 54 66 

Förbud mot alla typer av nötter som jordnötter, mandel och cashew

Vi har studenter som är allergiska mot nötter, jordnötter, mandel och cashew. En person som är svårt allergisk kan få en livshotande allergichock om hon av misstag får i sig detta.
För att alla ska kunna känna sig trygga har vi därför infört ett fullständigt förbud mot jordnötter och andra typer av nötter inom skolans område.
Förbudet gäller vid all verksamhet på Musikhögskolan! Det gäller dygnet runt året om, även för skolans besökare samt då lokalerna hyrs ut.

Tack för att du respekterar vårt beslut!