Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Servicefunktioner

Musikhögskolans servicefunktioner består av:

• Bibliotek
• Ekonomi/Personal/Schema
• Information/Konserter
• Internationellt/Stipendier
• Service/Teknik/IT/Piano


Aktuella personalförändringar (läsår 21):

Bibliotek
Maria Lindenmo har ersatt Christer Axéll som gått i pension (men hoppar in vid behov). Cristin Lindqvist arbetar i sin nya tjänst 25% på biblioteket.

Internationalisering/Stipendier/Utbytesstudier
Hedvig Jalhed arbetar övergripande med musikspecifika internationaliseringsfrågor (10%) och Sara Engblom med utbytesstudier (25%). Därtill har utbildningssamordnare Cecilia Hultman på fakultetskansliet även ett uppdrag som 
International Relationship Coordinator (IRC).

För lärarutbyten tar Hedvig hjälp av Cristin Lindqvist (25%). Använd adressen international [at] mhm [dot] lu [dot] se för frågor kring lärar- och personalutbyten.

Heléne Persson (25%) tar för närvarande hand om våra stipendier (ej internationella). JAA-stiftelsen hanteras av Johan Antoni i samarbete med David Hornwall.

IT-service
Förutom Michael Sellers (samordning) och Johan Roslund (utveckling) så har Mattias Johansson börjat som ansvarig för support.

Schemaläggning/lokalplanering
Thea Lundbäck är huvudansvarig på 75% och får hjälp på mindre deltider av Joel Wååg och Cristin Lindqvist. Frågor kring schema skickas till schema [at] mhm [dot] lu [dot] se.

Service/Teknik
Timothy Andersson (Tim) har ersatt Per Lundin som gått i pension (men som fortfarande kommer köra lastbil vid längre orkesterprojekt). Roger Wadenius Dürnberger vikarierar för Erik Ekström som är tjänstledig.

Information/Konserter
Ove Torstensson är sjukskriven och kommunikationsärenden hanteras därmed av Nina Hansson (25%) med stöd av Thea Lundbäck och Ola Elleström. Konsertproduktion samt foto/film hanteras av David Hornwall, Claes-Bertil Nilsson och Leif Johansson.


Använd Helpdesk för att komma i kontakt med våra servicefunktioner.

Kontakt

Birgit Jakobsson
Administrativ chef
+46 40 32 54 66 
birgit [dot] jakobsson [at] mhm [dot] lu [dot] se