Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Brandskydd, säkerhet och stöld

Säkerhet och brandskydd
Om något AKUT inträffar – ring 112 samt informera receptionen dagtid. 
Under kväll/helg ringer du Lunds universitetets larmnummer 046-222 07 00. 
Vid brandlarm ska du följa skolans uppsatta anvisningar!
Information om utrymning och återsamlingsplats


Stöld
Musikhögskolan besöks dagligen av 600–700 personer och det är svårt att se om någon obehörig har kommit in i oärliga avsikter. Lämna därför aldrig ditt instrument eller andra värdesaker obevakade. Musikhögskolan ansvarar inte för några värdesaker. Skulle du märka att någon obehörig smyger omkring i byggnaden – försök inte själv att köra ut personen/personerna utan ta istället kontakt med receptionen. Detsamma gäller om du upptäcker något som är allvarligt fel i huset.

Tänk också på att inte släppa in någon du inte känner, när du passerar Musikhögskolans ytterdörr! Fråga gärna efter skolans ID-kort (LU-kortet).

Kontakt

Kent Karlsson
Enhetsledare Service, Teknik & IT
kent [dot] karlsson [at] mhm [dot] lu [dot] se
+46 (0)40 32 54 94