Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Grafisk profil

För att vårda ”varumärkena” Lunds universitet och Musikhögskolan i Malmö finns ett grafiskt profilprogram utarbetat. Syftet med detta är att göra brev, hemsida, skyltar, affischer m m enhetliga, så att avsändarens identitet blir tydlig för den som kommer i kontakt med Lunds universitet/Musikhögskolan i Malmö. Kontakta ove [dot] torstensson [at] mhm [dot] lu [dot] se (Ove Torstensson), enhetsledare om du vill veta mer om den grafiska profilen.

Läs mer om Lunds universitets grafiska profil.

Kontakt

Ove Torstensson
Enhetsledare
ove [dot] torstensson [at] mhm [dot] lu [dot] se
+46(0)703-790518