Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Eduroam (Wifi)

Här hittar du information om Lunds universitets trådlösa nät.

https://www.lu.se/studera/livet-som-student/it-tjanster-support-och-driftinfo/uppkoppling/tradlost-nat-pa-universitetet

Vad är Eduroam?

Eduroam är ett krypterat nät och är ett samarbete mellan ett antal universitet och högskolor runt om i världen. Studenter från andra universitet och högskolor som har eduroam kan logga in när de befinner sig inom Lunds universitets campusområden. På motsvarande sätt kan du som student från Lunds universitet koppla upp dig via eduroam-nät på andra universitet och högskolor.

Genom ett samarbete mellan Lunds universitet och Lunds kommun så finns eduroam på Lunds kommuns alla bibliotek och flera gymnasieskolor (för närvarande Polhem och Spyken). Ett samarbete med Region Skåne pågår och eduroam finns nu på CRC i Malmö. Senare kommer det till alla sjukhus i regionen.

eduroam.org

wifi