Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Yammer

Musikhögskolan har valt Yammer som intern kommunikationskanal för anställda och studenter. Yammer är en del av Office 365 som alla anställda och studenter vid Lunds universitet har tillgång till. Det går bra både för anställda och studenter att starta nya grupper.
För anställda är gruppen "Musikhögskolan" den interna kommunikationskanalen.

För studerande:

Det finns en grupp i kommunikationsplattformen Yammer för dig som är student vid Musikhögskolan i Malmö. Gruppen heter kort och gott "Musikhögskolans studenter".  Exempel på information som publiceras här är stipendieutlysningar, viktiga datum för utbytesstudier, erbjudande om fribiljetter och studentrabatter, lediga tjänster och speltillfällen m m. Genom att vi tillsammans börjar använda Yammer blir den positiva effekten att du får betydligt färre mejl från Musikhögskolan, samtidigt som du får ökat ansvar att hålla dig à jour med de delar i informationsflödet i Yammer, som berör just dig. Viktig information från Musikhögskolan, inte minst den som berör alla studenter, skickas via mejl.

För anställda:

Yammer är ett privat socialt nätverk för organisationer och är uppbyggt kring öppen kommunikation. Du kan till exempel använda det för att effektivt lösa supportproblem, samla in feedback på projekt och dokument och sprida metodtips. Yammer-grupper är platser där medlemmar kan hjälpas åt med ett projekt, delta i trådade diskussioner och få med kunder och leverantörer i konversationer. Genom Yammer får du även hjälp att hitta relevant information, grupper, filer och andra personer att dela kunskap

Det finns även ett fristående Yammer program som du hittar i Self Service på datorn

Här kan du läsa om hur notifieringar fungerar. Du kan själv ställa in vilka notifieringar du får och hur ofta du ska få dem.
https://support.office.com/en-us/article/yammer-email-and-push-notifications-93e530e0-189f-4768-8f28-7683d48cc996

 

Logga in i Yammer här:

https://yammer.com/lu.se/