Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lokaler

Som registrerad student eller anställd har du tillgång till Musikhögskolans lokaler.

All verksamhet i lokalerna ska ha anknytning till utbildning, forskning, samverkan eller övrig verksamhet. Därför gäller följande:

  • Lokaler får bokas och användas av studenter som är registrerade på aktuell kurs/utbildning och uppfyller kraven* för att få boka lokal. Även lärare och andra anställda får boka lokaler.
     
  • Andra personer får delta, så länge aktiviteten ordnas i samband med utbildning, forskning eller annan verksamhet.
     
  • En anställd eller student måste alltid vara närvarande och delta, och även bära sitt passerkort synligt.
     
  • Privat undervisning, privata repetitioner eller annan enskild verksamhet får inte förekomma. Det ses mycket allvarligt på överträdelse och missbruk kan leda till att du förlorar rätten att boka lokaler.


*Studenter som ej överstiger 30hp/termin har ej rätt att boka lokaler utanför de schemalagda lektionstillfällena. Du har dock rätt att nyttja skolans öppna övningsrum under receptionens öppettider.

Kontakt

Brian O´Driscoll, Servicesamordnare
sabina [dot] husberg_gotlind [at] mhm [dot] lu [dot] se (Sabina Husberg Götlind), AV-tekniker
paul [dot] karlsson [at] mhm [dot] lu [dot] se (Paul Karlsson), AV-tekniker
michael [dot] sellers [at] mhm [dot] lu [dot] se (Michael Sellers), IT-samordnare
linda [dot] strahle [at] mhm [dot] lu [dot] se (Linda Stråhle), Pianotekniker

Länkar