Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lokaler

vid musikhögskolan

Du som är registrerad student* eller anställd får använda MHM:s lokaler inom utbildningarna, i samband med forskning, samverkan och vid annan löpande verksamhet. I enstaka fall hyr vi också ut konsertsalar och andra utrymmen till externa intressenter. Du får inte boka och använda rum, salar och studior för privata ändamål eller för enskild verksamhet.

*Notera att studenter vid MHM som ej överstiger 30hp/termin ej har rätt att boka lokaler utanför de schemalagda lektionstillfällena. Du har dock rätt att nyttja skolans öppna övningsrum under receptionens öppettider.

Så används lokalerna
Allting som händer i MHM:s lokaler ska ha anknytning till utbildning, forskning, samverkan eller annan verksamhet som bedrivs på högskolan. Därför gäller följande:

  • Lokaler får bokas och användas av studenter som är registrerade på aktuell kurs/utbildning och uppfyller kraven för att få boka lokal, så väl som av lärare och andra anställda på MHM.
     
  • Andra personer får delta, så länge som aktiviteten ordnas i samband med utbildning, forskning eller annan verksamhet på MHM.
     
  • En anställd eller student måste alltid vara närvarande och delta, och även bära sitt passerkort synligt.
     
  • Privat undervisning, privata repetitioner eller annan enskild verksamhet får inte förekomma MHM:s lokaler. Det ses mycket allvarligt på överträdelse och missbruk kan leda till att du förlorar rätten att boka lokaler på MHM.

Kontakt

Brian O´Driscoll, Servicesamordnare
sabina [dot] husberg_gotlind [at] mhm [dot] lu [dot] se (Sabina Husberg Götlind), AV-tekniker
paul [dot] karlsson [at] mhm [dot] lu [dot] se (Paul Karlsson), AV-tekniker
michael [dot] sellers [at] mhm [dot] lu [dot] se (Michael Sellers), IT-samordnare
linda [dot] strahle [at] mhm [dot] lu [dot] se (Linda Stråhle), Pianotekniker

LÄNKAR