Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konsertsalar

Rosenbergsalen, Lilla salen och Liljeforssalen

När konsertsal används ska möbler som bord och stolar, notställ, gradänger m.m återställas på anvisad och ursprunglig plats. Information finns uppsatt på väggar i respektive konsertsal samt på anslag innanför dörr. Detta för att alla ska veta var saker och ting hör hemma. Mycket tid kommer att sparas då vi inte behöver leta efter saker. Bra om vi alla hjälps åt och lämnar rummet i ursprungligt skick!

OBS! Tänk på att aldrig blockera utrymningsvägarna. Flygel i Rosenbergsalen får ALDRIG placeras så att utrymningsväg blockeras!