Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lokalbokning

Så här beställer du en lokal:

Gå till: https://www.timeedit.net/ där du loggar in med StiL-ID.

Ordinarie undervisningsrum bokas i början av läsåret och finns angivet på ditt schema. Om du vill göra tillfälliga ändringar eller göra enstaka bokningar besöker du adressen ovan.
Du kan göra max 5 bokningar för två veckor framåt i tiden.

OBS!
Först när du fått en bekräftelse på bokningen till den mailadress du angav i beställningen är bokningen genomförd. Lokaler kan med andra ord inte dubbelbokas. Även om lokalen är ledig i systemet kan flera beställningar gjorts, det är först till kvar som gäller.

Tänk på att du måste beställa lokalen minst två arbetsdagar i förväg.
Rummet skall lämnas i städat och ordnat skick.

Om du inte hittar ditt namn:
Om du inte hittar ditt namn i listan vid lokalbokning i TimeEdit webb, beror detta på att en person som är bokad på en tid i en lokal för en viss aktivitet anses som ett fysiskt objekt och kan därför inte dubbelbokas. Att de flesta på Musikhögskolan kan vara bokade på många platser samtidigt tar programmet inte hänsyn till.

Om du behöver boka en lokal på en tid där du redan är bokad för något annat, GÖR SÅ HÄR:

 1. Sök först i lokalschemat om lokalen är ledig den tid du önskar boka.
 2. Gå till själva lokalbokningen för MHM och gör din beställning. Sätt endast in Tid, Hyrestagare (Musikhögskolan), Lokal och Lokalbokningsaktivitet. Lämna fältet för Personal tomt!
 3. Klicka på Fortsätt
 4. Fyll i Publik kommentar innan du klickar på Boka. Skriv ditt namn och mer specificerat syfte med bokningen. Var gärna så tydlig som möjligt.

Om du behöver boka fler än en lokal på exakt samma tid, GÖR SÅ HÄR:

 1. Sök först i lokalschemat om lokalerna är lediga den tid du önskar boka. 
  Gå till själva lokalbokningen för MHM och påbörja din bokning.
 2. När du kommer till Lokal kan du lägga till flera lokaler genom att klicka på det lilla plusset (+) bredvid lokalen till höger. Du kan ha upp till 10 lokaler på samma bokning.
 3. Du kan välja att lägga in ditt eget namn på Personal eller lämna det tomt. Skriv dock alltid in ditt namn i Publik kommentar ifall du lämnar Personal tomt.
 4. Blanda inte bokningsbara och beställningsbara (kursiverade) lokaler i samma bokning. Gör en bokning för varje sort.

TÄNK PÅ:

 • Din mailadress är alltid knuten till den bokning eller beställning du har gjort på din inloggning. Därför går det en bekräftelse direkt till din mail när lokalbokare har godkänt eller nekat beställningen.
 • Saknar du av någon anledning en bekräftelse på din beställning kan du klicka på din beställning längst ner i lokalbokningsfönstret och välja Skicka bekräftelse.
 • Bokningsbara lokaler syns i lokallistan endast om de är lediga den tid du har skrivit in.
 • Beställningsbara lokaler syns ALLTID i lokallistan oavsett om de är lediga eller inte. Du måste först själv titta i schemat om lokalen är ledig. Gör du en beställning på en lokal som inte är ledig blir beställningen nekad.