Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nycklar och innerdörrskort

Studerande
Utifrån utbildningsprofil och huvudinstrument får studerande lov att ha nyckel/innerdörrskort till särskilda undervisningsrum. Studerande kan lösa ut nyckel/innerdörrskort i Receptionen till en avgift av 100 kr. Samma avgift gäller om du tappar bort ditt kort och behöver ett nytt. Receptionen tar endast kontanter.

Du kan låna nyckel och kort tillfälligt i Receptionen under en dag. Nyckel eller kort skall återlämnas till Receptionen eller läggas i brevinkastet, som finns på dörren till Serviceenheten, direkt efter användandet. Den som glömmer bort att lämna nyckel/kort får först en varning och efter upprepade tillfällen får vederbörande inte lov att boka lokal längre.

Anställd
Tillträde till undervisningsrum ges beroende på vilket instrument/genre man undervisar i. Nyckel/innerdörrskort finns att kvittera ut i receptionen. Behöver man ett tillfälligt kort, kan man låna detta i Receptionen under en dag. Nyckel eller kort skall återlämnas till Receptionen eller läggas i Receptionens brevinkast direkt efter användandet.

Kontakt

Brian O´Driscoll, Servicesamordnare
sabina [dot] husberg_gotlind [at] mhm [dot] lu [dot] se (Sabina Husberg Götlind), AV-tekniker
paul [dot] karlsson [at] mhm [dot] lu [dot] se (Paul Karlsson), AV-tekniker
michael [dot] sellers [at] mhm [dot] lu [dot] se (Michael Sellers), IT-samordnare
linda [dot] strahle [at] mhm [dot] lu [dot] se (Linda Stråhle), Pianotekniker