Regler för privat utrustning i MHM’s lokaler

Här finner du information om vad som gäller när det kommer till att ha privat utrustning i skolans lokaler.

Musikhögskolan i Malmö tar inget ansvar för privat utrustning som kvarlämnas i skolans lokaler. I de fall privat utrustning medtages hänvisas förvaring till studentens egna skåp.
Generellt sett uppmanas studenter att inte lämna kvar sin egen utrustning på MHM.
I de fall där det anses ok så åligger det ägaren att tydligt märka utrustningen/instrumentet, så det tydligt syns framgår att det inte är MHM’s utrustning.

Privat utrustning och -instrument som lämnas i salar anses vara skolans egendom.

Sabina Husberg Götlind
AV-tekniker