Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Teknisk utrustning i salar

Här finner du information om vad du har för möjligheter och skyldigheter som student på skolan, när det kommer till användning av den tekniska utrustningen i skolans olika salar.

Skolans lokaler är utrustade med teknisk utrustning för den undervisning som sker i lokalen. Finns det ett förändrat behov så sker uppdatering i samråd med teknikenheten. 
Utrustning som finns i salarna får INTE förflyttas därifrån, behöver du extra utrustning så kontakta teknikenheten via Helpdesk
Ensemblerum har publika kablar, mickstativ och notställ för repetition i salen, dessa får under INGA omständigheter lämna lokalen. 

Felanmälan av trasig utrustning görs via Helpdesk.

Konsertlokaler
Vid planering av konsert finns möjlighet att få en teknisk genomgång av aktuell konsertlokal tillsammans med tekniker. Utöver lokalens befintliga utrustning går det också att boka ytterligare teknik och instrument vid behov. Se mer information under fliken ‘Lån av teknisk utrustning’, samt ‘Lån av instrument’.

Kontakt

Sabina Husberg Götlind
AV-tekniker
+46 40 32 54 24
sabina [dot] husberg_gotlind [at] mhm [dot] lu [dot] se

Paul Karlsson
AV-tekniker
+46 40 32 54 71
paul [dot] karlsson [at] mhm [dot] lu [dot] se