Gitarrhemligheter – 18 essäer om gitarrspel

Sidor: 131

Pris:
180 kr (inkl moms)
169 kr (exkl moms) Statliga myndigheter betalar inte moms på 6%.
Portokostnad tillkommer.

BESTÄLL BOK

Om boken
• Hur spelar man campanella?

• Hur många sätt finns det att dämpa en sträng?

• Vad är egentligen ett "läge"?

• Vilka kriterier finns det för ett "naturligt strängbyte"?

• Hur många sorters "slagg" finns det, och är det bra eller dåligt?

• Hur lär man sig att skapa motrörelser i spelet?

• Vad innebär det att optimera vänsterhandens position?

Gitarrhemligheterna avslöjas en efter en i denna unika bok, som tar vid där de vanliga gitarrskolorna slutar.

Claes Ottelid är lektor i gitarr vid Musikhögskolan i Malmö och utövande gitarrist inom flera genrer. Mest känd är han kanske för sitt speciella sätt att sammanföra svensk folkmusik och nylonsträngad gitarr. I Gitarrhemligheter samlar han ihop sina livslånga erfarenheter inom en rad områden, högintressanta för den fingerspelande gitarristen.