Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lena Ekman-Frisk

Lena Ekman Frisk

Lena Ekman-Frisk

Den sjungande trappuppgången : Essä

• Lena Ekmanfrisk

Editor

• Eva Bojner Horwitz
  • Christer Hogstedt
  • Pelle Wistén
  • Töres Theorell

Summary, in Swedish

Den sjungande trappuppgången är en TV-serie i sex avsnitt på SVT med start 6 februari 2012. Med inspiration från engelsk förlaga handlar serien om experimentet, att samla en större grupp människor med olika ålder och bakgrund, boende i samma förortsstadsdel utan större kontakt med sina grannar, och tillsammans bilda en sångkör med målet att uppträda vid offentliga konserter.

Avdelning/ar

• Körcentrum Syd
  • Lärare (Musikhögskolan)

Publiceringsår