Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Det digitala notbiblioteket nkoda är en innovativ resurs för mobiler, surfplattor och datorer som ger dig digital tillgång till noter. Allt material kan laddas ner och användas offline, dessutom kan du göra egna anteckningar och dela dem med andra användare. 

För närvarande erbjuder nkoda över sex miljoner sidor med musik och varje månad läggs det till runt 1 000 nya titlar, inklusive verk som normalt bara finns i tryck på bibliotek.

Som student vid Konstnärliga fakulteten vid Lunds universitet har du fri tillgång till nkoda. Observera att materialet är endast tillgängligt digitalt och kan ej skrivas ut.

Logga in på nkoda


Logga in för första gången (skapa ett konto)

  • Välj ”Log in with your institution” i högspalten
  • Skriv ”Lunds Universitet”
  • Logga in som vanligt med Ditt LUCAT-id och lösenord

Om detta inte fungerar, försök igen när du befinner dig på plats på Musikhögskolan i Malmö. Har du ingen möjlighet att komma hit fysiskt, kontaktar du support [at] nkoda [dot] com (support[at]nkoda[dot]com) direkt och sätter biblioteket [at] mhm [dot] lu [dot] se (biblioteket[at]mhm[dot]lu[dot]se) i kopia.


Tillbaka till bibliotekets hemsida