Gruppen för jämställdhet och likabehandling

jämgruppen
Nämnden arbetar med frågor om jämställdhet, likabehandling och mångfald inom Musikhögskolan i Malmö. Nämnden har ca 3 möten per termin.

Ledamöter
Camilla Jonasson (ordf)
Sara Engblom
Pär Moberg
Karin Savatovic-Thomasson
Fabian Lemte
Karin Lindström
Rebecka Lassbo
Mattias Frisk

Nytt på jämfronten!

Nu har Jämgruppen en digital brevlåda där det också går att vara anonym.
Till brevlådan kan du skicka frågor gällande jämställdhet och likabehandling, komma med förslag på vad Jämgruppen ska belysa och arbeta med eller bara dela med dig av dina tankar.
Hör av dig till oss, det går bra att vara anonym. (När du klickar på länken kommer du till ett kontaktformulär)

Musikhögskolan - en trygg arbetsplats!

På Musikhögskolan strävar vi efter att samtliga studenter och anställda ska känna sig trygga. Upplever du att du kränkts, särbehandlats eller trakasserats sexuellt, kontakta utbildningsansvarig eller din närmaste chef.
Vad är diskriminering och trakasserier? Vad gör jag om jag blir utsatt? En guide för dig som är student vid Konstnärliga Fakulteten i Malmö

Har du som student fler frågor rörande din arbetsmiljö kan du kontakta Musikhögskolans studentkår alternativt studentombudet vid Lunds Universitet.

I foajén på Musikhögskolan finns en förslagslåda där studenter och personal kan lägga tips på frågor att diskutera eller dela med sig av erfarenheter och problem inom området jämställdhet/likabehandling.

Den som är intresserad av mer information och/eller att arbeta med dessa frågor är välkommen att kontakta Camilla Jonasson, camilla [dot] jonasson [at] mhm [dot] lu [dot] se.

Sidansvarig:

Camilla Jonassion