Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Övningsskolan i sång

Gratis sångundervisning för dig som vill vara "övningsobjekt"
Övningsskolan i sång fungerar som en övningsskola för de studenter som går en sångpedagogisk utbildning vid Musikhögskolan. Varje höst i mitten av september anordnas en provsjungning för dig som vill vara "övningsobjekt" i denna skola. Juryn gör en röstanalys och du blir därefter intervjuad om vilken typ av musik du vill sjunga och lite allmänt om vilket/vilka mål du har med din sång.

Efter provsjungningen väljer sedan musikhögskolans studenter ur sökanderegistret utifrån utbildningsbehov. Eftersom rekryteringsbehovet till sångövningsskolan är beroende av hur många blivande sångpedagoger som just för tillfället är under utbildning, kan inte alla som söker garanteras plats. Har du frågor om sångövningsskolan eller vill anmäla dig gör du det enklast via e-post till Carina Gustin.

E-post: carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se (Carina Gustin)

Din anmälan skall innehålla uppgifter om namn, adress, telefonnummer (även mobil) och födelseår.

Nästa provsjungning äger rum onsdagen den 18 september 2019.

OBS! Antalet platser till provsjungningen är begränsat till ca 100. Om fler sökande anmäler sig upprättas en reservlista i den ordning anmälningarna kommer in. Blir du antagen är undervisningen kostnadsfri och den sker på onsdagkvällar på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25.

Vi tar emot anmälningar under perioden 10 januari–10 september.
Välkommen med din anmälan!

Sidansvarig:

Kontakt

Carina Gustin

Carina Gustin
Biträdande utbildningsledare
Musiklärarutbildningens kansli
+46 (0)40-32 54 12
carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se