Antagning 2020 – så här söker du

Aktuell provinformaton för Musikhögskolans utbildningar

kollage 2

Inledning

På Musikhögskolan i Malmö finns både konstnärliga program i musik (musiker- och kyrkomusikerutbildningar) och ämneslärarutbildning i musik. Sista dag för ansökan till de konstnärliga programmen i musik är i mitten av januari och till ämneslärarutbildning i mitten av april.

I spalten till vänster finner du detaljerad information om hur du söker till de olika utbildningarna.

Sidansvarig:

Utbildningsprogram 2020/2021

Utbildningskatalog 2020/2021

Musikhögskolan i Malmö erbjuder utbildning till dig som blivande professionell musiker, kyrkomusiker, kompositör, lärare eller forskare. Musikhögskolan arbetar för att skapa de bästa förutsättningar för att du som student ska kunna utveckla det egna musicerandet och skaffa de specialkunskaper som krävs i det kommande yrkeslivet inom kultur- och utbildningssektorn.

I centrum står vår gemensamma passion för musik och lärande.

Ladda ner Musikhögskolans katalog över utbildningsprogram 2020/2021

Fristående kurser 2020/2021

Katalog för fristående kurser 20/21

Musikhögskolan har ett rikt och varierat utbud av fristående kurser, som riktar sig till många olika målgrupper. Vår förhoppning är att du ska hitta något som passar just dig och dina intressen.
Välkommen med din ansökan!

Ladda ner katalogen över Fristående kurser 2020/2021