Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Program och instrument

MASTERPROGRAM

Information med anledning av covid-19

Med anledning av rådande situation kommer antagningsproven för antagning till Konstnärligt Masterprogram i Musik, hösten 2021, att genomföras genom inlämnande av elektroniska arbetsprover. Detta gäller för samtliga masterprogram vid Musikhögskolan i Malmö.

Arbetsproverna ska vara Musikhögskolan tillhanda senast den 25 februari 2021 (Obs! den 25 januari 2021 för sökande till Komposition). Läs mer om vad som gäller för det program och den inriktning du söker genom att klicka på länken till programmet/inriktningen nedan.

Musikerutbildning – Masterprogram

Sång
Musikdramatik – Sång (ej sökbar 2021)
Musikdramatik – Repetitör (ej sökbar 2021)
Piano
Gitarr
Blockflöjt
Cembalo

Symfoniorkesterinstrument
Tvärflöjt
Klarinett
Oboe
Fagott
Horn
Trumpet
Trombon
Tuba
Violin
Viola
Violoncell
Kontrabas
Slagverk
Harpa

Komposition
Komposition
Komposition – Musik för film och media (ej sökbar 2021)

Jazz/Improvisation
Jazz/improvisation

 

Kontakt

Frågor om antagning:
admissions [at] mhm [dot] lu [dot] se